Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini alkollü görmek

Rüyada kendini alkollü görmek

Rüyada kendini alkollü görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, her zaman neşeli olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, anne ve baba duası alınacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına işaret eder.

Rüyada kendini alkollü gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın bilinçaltınızda aldığınız kararlar var veya belli bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada alkol kullanmak oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, daha sonra işlerin açılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına işarettir.

Rüyada eşini alkollü görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına delalettir.

Rüyada bilmeden alkol almak zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü alkollü görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada alkollü namaz kılmak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalet eder.

Rüyada babayı alkollü görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada alkol satmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, rızkın gittikçe azalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments