Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin alkol aldığını görmek

Rüyada birinin alkol aldığını görmek

Rüyada birinin alkol aldığını görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin alkol aldığını gördüyseniz:

  • Artan taleplere veya zamanınızı çalmaya çalışan kişilere sabırla yaklaşmanız gerekebilir.

Rüyada birinin alkol aldığını görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, herkesin rahat edeceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına işaret eder.

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına inanılır.

Rüyada alkol aldığını görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada alkollü namaz kılmak uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işarettir.

Rüyada alkol alanı görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, haram mala işaret eder.

Rüyada alkollü araba kullanmak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına rivayet eder.

Rüyada birini alkol içerken görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada bilmeden alkol içmek maddi gücünün azalacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments