Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkol içtiğini görmek

Rüyada alkol içtiğini görmek

Rüyada alkol içtiğini görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada alkol içtiğini gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplar ya da farklı konularda farklı yanlışlar yaptığınız kişilere müdahale etmemelisiniz.

Rüyada alkol içtiğini görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, yerinde saymayacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına işaret eder.

Rüyada alkol içildiğini görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek emeklerinin yarıda kalacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada birini alkol içerken görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada alkol içen birini görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, sorunlarının günden güne artacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada alkol içmemek aile hayatlarını bozulacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada birinin alkol aldığını görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments