Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkol aldığını görmek

Rüyada alkol aldığını görmek

Rüyada alkol aldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına tabir olunur.

Rüyada alkol aldığını gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmak veya yeni başlangıçlar yapmak konusunda tereddütleriniz olabilir.

Rüyada alkol aldığını görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin alkol aldığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek pişmanlığa, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını alkollü görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalettir.

Rüyada alkol satmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kalp kırmayacağına yorulur.

Rüyada alkol içtiğini görmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına tabir olunur.

Rüyada alkollü içki içmek tatsızlıklar çıkacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına işaret eder.

Rüyada kendini alkollü görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments