Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkol satmak

Rüyada alkol satmak

Rüyada alkol satmak terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, her zaman şükür içinde olacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada alkol satmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde, imajınızda veya yaşam standartlarınızda bir üst aşamaya atlamak üzeresiniz, fırsatlar var.

Rüyada alkol satmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, güzel haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada alkol alanı görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına işaret eder.

Rüyada alkol içtiğini görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada alkollü içki içmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada alkol şişesi görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini alkollü görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını alkollü görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına işaret etmektedir.

Rüyada alkol satın almak rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments