Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini alkollü görmek

Rüyada birini alkollü görmek

Rüyada birini alkollü görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zorlukların giderileceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada birini alkollü gördüyseniz:

  • Sizi yeni bir yöne yönlendirecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, imkânların çok daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada alkol şişesi görmek işinde ustalaşacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada alkol içmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada alkol satmak alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına tabir olunur.

Rüyada bilmeden alkol içmek insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilmeden alkol almak zor ve kötü günler geçireceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada evde alkol içmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada orucu alkolle bozmak sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, hayatına bakacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments