Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkollü içki içmek

Rüyada alkollü içki içmek

Rüyada alkollü içki içmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alkollü içki içmek gördüyseniz:

  • Olayların üstüne korkusuzca, gözünü budaktan sakınmadan gitmelisiniz.

Rüyada alkollü içki içmek şansın ve kısmetin açık olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bilmeden alkol içmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde alkol içmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada alkol içmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalet eder.

Rüyada alkol kokmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, yeni bir adım atılacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada eşini alkollü görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını alkollü görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments