Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkol satın almak

Rüyada alkol satın almak

Rüyada alkol satın almak kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alkol satın almak gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada alkol satın almak çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına delalettir.

Rüyada alkol içtiğini görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, ticarete atılacağına rivayet eder.

Rüyada orucu alkolle bozmak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, elinin darda kalmayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde alkol içmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada alkollü içki içmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, borçlarının çoğalacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına delalettir.

Rüyada alkol satmak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada alkol içen birini görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını alkollü görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, güzel ameller işleyeceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments