Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını alkollü görmek

Rüyada arkadaşını alkollü görmek

Rüyada arkadaşını alkollü görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını alkollü gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla duygusal polemiklere girmemenizde fayda var.

Rüyada arkadaşını alkollü görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına delalet eder.

Rüyada birini alkol içerken görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alkol alanı görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada alkol görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine tabir olunur.

Rüyada eşini alkollü görmek büyük kazançlar elde edileceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alkol içen birini görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde alkol içmek yarar getireceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada bilmeden alkol almak aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments