Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkol içen birini görmek

Rüyada alkol içen birini görmek

Rüyada alkol içen birini görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, büyük bir işe kavuşacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, biraz dinleneceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada alkol içen birini gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmeyebilir.

Rüyada alkol içen birini görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına yorulur.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, anne baba duası alacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada alkol içtiğini görmek kazancını artıracağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alkol içmemek sorunların yakında son bulacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, bekarlar için evlenmeye alamet eder.

Rüyada birini alkol içerken görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Rüyada alkol içildiğini görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada alkol kokmak hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, mevki kazanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada alkol görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments