Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde alkol içmek

Rüyada evde alkol içmek

Rüyada evde alkol içmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına işaret eder.

Rüyada evde alkol içmek gördüyseniz:

  • Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada evde alkol içmek onları gücendireceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına inanılır.

Rüyada alkollü içki içmek hayırlı bazı adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada bilmeden alkol içmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, işlerin bir anda azalacağına delalet eder.

Rüyada alkol içmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, işlerin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada alkol satmak zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada alkol içmemek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü alkollü görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada alkol aldığını görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments