Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orucu alkolle bozmak

Rüyada orucu alkolle bozmak

Rüyada orucu alkolle bozmak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada orucu alkolle bozmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten vazgeçebilirsiniz.

Rüyada orucu alkolle bozmak razı geleceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilmeden alkol almak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilmeden alkol içmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alkollü namaz kılmak böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını alkollü görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada alkol almak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini alkol içerken görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada evde alkol içmek durumunun git gide kötüleşeceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments