Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkollü araba kullanmak

Rüyada alkollü araba kullanmak

Rüyada alkollü araba kullanmak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, onlardan medet umacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada alkollü araba kullanmak gördüyseniz:

  • Yaşamsal seçimler yapmanızı gerektiren konular söz konusu olabilir.

Rüyada alkollü araba kullanmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada alkol kullanmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine delalettir.

Rüyada alkollü adam görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini alkollü görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, elinin sıkışacağına, geçmişi unutup geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilmeden alkol almak yeniden bir araya geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada alkollü namaz kılmak onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada alkol satın almak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, mal ve para biriktireceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilmeden alkol içmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments