Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkol içmek

Rüyada alkol içmek

Rüyada alkol içmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, güç ve para kaybedeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulur.

Rüyada alkol içmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan da uzak durmalısınız.

Rüyada evde alkol içmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada alkol içmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, aile içinde de bereketin artacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine yorulur.

Rüyada alkollü içki içmek sorunlarının yakında biteceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına tabir olunur.

Rüyada bilmeden alkol içmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada alkol aldığını görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada orucu alkolle bozmak iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada alkol alanı görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok yükseleceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine alamet eder.

Rüyada alkollü namaz kılmak atılım yapacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments