Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini alkollü görmek

Rüyada eşini alkollü görmek

Rüyada eşini alkollü görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, işlerin artacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini alkollü gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemekte fayda var.

Rüyada eşini alkollü görmek başka kimselere de yardım edeceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada alkol şişesi görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada alkol aldığını görmek büyük tartışmaların yapılacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini alkollü görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerine verimin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada alkol görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, her daim Allah yolunda olacağına, sorunların yakında son bulacağına delalet eder.

Rüyada orucu alkolle bozmak günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kazançlı bir adım atılacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde alkol içmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada alkol içmemek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments