Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkol kokmak

Rüyada alkol kokmak

Rüyada alkol kokmak eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada alkol kokmak gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan ya da eleştiri dozunu arttıran kişiler sorun yaratabilir.

Rüyada alkol kokmak rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet eder.

Rüyada çok güzel kokmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, bahtın açık olmasına işaret eder.

Rüyada parfüm kokmak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, borçlarının kapanacağına işaret eder.

Rüyada soğan kokmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiş kokmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, endişelerin son bulacağına, sonunda maddi zarara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık kokmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, huzurlu hissedileceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine işaret eder.

Rüyada sarımsak kokmak kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işaret eder.

Rüyada nefesi kokmak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments