Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş kokmak

Rüyada çiş kokmak

Rüyada çiş kokmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çiş kokmak gördüyseniz:

  • Geri dönüş olarak ne elde edeceğinizi sorgulamanızda fayda var.

Rüyada çiş kokmak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalet eder.

Rüyada mis gibi kokmak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, işlerine yeni işler katacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına alamet eder.

Rüyada temiz kokmak kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada alkol kokmak düşüncelerini net olarak açamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sarımsak kokmak her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada nefesi kokmak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağız kokmak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına alamet eder.

Rüyada ağzı soğan kokmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments