Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan kokmak

Rüyada soğan kokmak

Rüyada soğan kokmak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğan kokmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde, oldukça ilginç değişimler meydana gelebilir.

Rüyada soğan kokmak iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, hükmünün geçmeyeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına inanılır.

Rüyada ağzı soğan kokmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada parfüm kokmak acı veren kazalara, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakları kokmak bereket ve zenginlik olacağına, sorunlar altında ezileceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada güzel kokmak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Rüyada çok güzel kokmak kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada çiş kokmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine delalettir.

Rüyada mis gibi kokmak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, birçok işin birlikte yapılacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments