Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nefesi kokmak

Rüyada nefesi kokmak

Rüyada nefesi kokmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada nefesi kokmak gördüyseniz:

  • İnsanları çok kolay etkileyebileceksiniz, tesirli enerjileriniz var.

Rüyada nefesi kokmak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına delalettir.

Rüyada temiz kokmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada çok güzel kokmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına işarettir.

Rüyada ağız kokmak parasının azalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, verilen kararların geri çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada alkol kokmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına yorulur.

Rüyada sarımsak kokmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzı soğan kokmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada balık kokmak daha fazla gelir sahibi olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments