Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm kokmak

Rüyada parfüm kokmak

Rüyada parfüm kokmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada parfüm kokmak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirecek, kariyerinizi parlatacak veya ilerlemenizin yolunu açabilecek beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada parfüm kokmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, büyük bir ikilemde kalacağına delalettir.

Rüyada temiz kokmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, büyük işlere girileceğine işarettir.

Rüyada soğan kokmak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık kokmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, lüksüne de lüks katacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarımsak kokmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ter kokmak elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada ağzı soğan kokmak karamsarlığa düşeceğine, işlerin toparlanacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret eder.

Rüyada nefesi kokmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments