Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık kokmak

Rüyada balık kokmak

Rüyada balık kokmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına tabir olunur.

Rüyada balık kokmak gördüyseniz:

  • Bir yakınınızın güzel bir olayını kutlayabilirsiniz.

Rüyada balık kokmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada ağzı soğan kokmak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına delalet eder.

Rüyada ayakları kokmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parfüm kokmak sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok güzel kokmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulur.

Rüyada çiş kokmak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına yorulur.

Rüyada nefesi kokmak unvan sahibi olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak kokmak bereketli günler geçirileceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments