Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel kokmak

Rüyada çok güzel kokmak

Rüyada çok güzel kokmak yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada çok güzel kokmak gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir haraket beklemeden hemen gereken teşebbüsleri yapmalısınız.

Rüyada çok güzel kokmak yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel kokmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ayakları kokmak hayatının kolaylaşacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine rivayet eder.

Rüyada mis gibi kokmak başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, kafasına göre birini bulacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ter kokmak kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, günahlarından tövbe etmeye işarettir.

Rüyada ağzı soğan kokmak uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, önünün açık olacağına, dertlerine derman bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğan kokmak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak kokmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments