Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak kokmak

Rüyada sarımsak kokmak

Rüyada sarımsak kokmak kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, çok güzel günler göreceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sarımsak kokmak gördüyseniz:

  • Ciddi diyaloglar önemli sonuçlar verebilir.

Rüyada sarımsak kokmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine alamet eder.

Rüyada çok güzel kokmak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, günahlarına tövbe edeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada çiş kokmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada ter kokmak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, hasret giderileceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına işaret eder.

Rüyada parfüm kokmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada ağzı soğan kokmak kısmetinin her zaman açık olacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada balık kokmak darlığa ve yokluğa düşeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakları kokmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, daha pozitif biri olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments