Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin alkol içtiğini görmek

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek dertlerin sona ereceğine, eline geçen malları tutamayacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin alkol içtiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Rüyada birini alkol içerken görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Rüyada alkol içen birini görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine işaret eder.

Rüyada alkol içtiğini görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına delalettir.

Rüyada alkol içildiğini görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada alkol içmemek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, yardımcı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını alkollü görmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babayı alkollü görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments