Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkol içmemek

Rüyada alkol içmemek

Rüyada alkol içmemek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, çok üzüntü yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, yeni mallara kavuşacağına işarettir.

Rüyada alkol içmemek gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakmakta fayda var.

Rüyada birini alkol içerken görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalet eder.

Rüyada alkol içildiğini görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine rivayet eder.

Rüyada alkol içtiğini görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına işarettir.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada alkol içen birini görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada alkol içmemek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına yorulur.

Rüyada ölüyü alkollü görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, işlerinde kara geçeceğine delalettir.

Rüyada bilmeden alkol içmek kısmet bolluğu yaşanacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments