Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından korunmak

Rüyada birisi tarafından korunmak

Rüyada birisi tarafından korunmak üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, yokluğun biteceğine yorulur.

Rüyada birisi tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemenizde fayda var.

Rüyada köpekler tarafından korunmak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına alamet eder.

Rüyada yılan tarafından korunmak dertlerinin biteceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine yorulur.

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada aslan tarafından korunmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, bolluk ve bereket geçireceğine işaret eder.

Rüyada erkek tarafından korunmak sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine delalet eder.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından korunmak ailesini de mutlu edeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından korunmak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments