Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan tarafından korunmak

Rüyada yılan tarafından korunmak

Rüyada yılan tarafından korunmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kazancının da artacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yılan tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Gözden kaçırmamanız gereken bir diğer noktada ilişkileriniz sırasında yakın çevrenizin söylediklerinden çok etkileniyorsunuz.

Rüyada yılan tarafından korunmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker tarafından korunmak huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada polis tarafından korunmak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak iyi geçineceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada melekler tarafından korunmak çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada birisi tarafından korunmak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işarettir.

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek hakkını yedirtmeyeceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada aslan tarafından korunmak borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, gelişmelerin olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments