Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis tarafından korunmak

Rüyada polis tarafından korunmak

Rüyada polis tarafından korunmak keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Abartılı veya aşırı davranışlardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada polis tarafından korunmak hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada köpekler tarafından korunmak şansının her zaman kendinden yana gideceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak işsizlerin iş sahibi olacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada melekler tarafından korunmak müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine yorulur.

Rüyada askerler tarafından korunmak sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birileri tarafından korunmak iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan tarafından korunmak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına inanılır.

Rüyada asker tarafından korunmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments