Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpekler tarafından korunmak

Rüyada köpekler tarafından korunmak

Rüyada köpekler tarafından korunmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, bereketin eksileceğine, daha sık bir araya geleceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, güzel günlerle tanışılacağına, dertlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpekler tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Kesin bir hükme varmadan, belli adımları atmamanızda fayda var.

Rüyada köpekler tarafından korunmak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada köpek tarafından korunmak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına alamet eder.

Rüyada birileri tarafından korunmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada melekler tarafından korunmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine yorulur.

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, anne baba duası alacağına alamet eder.

Rüyada askerler tarafından korunmak kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek tarafından korunmak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından korunmak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments