Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan tarafından korunmak

Rüyada aslan tarafından korunmak

Rüyada aslan tarafından korunmak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kısmetinin açık olacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, zor zamanların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslan tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Arkadalarınızı bir araya getirebilir veya davet edebilirsiniz.

Rüyada aslan tarafından korunmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada melekler tarafından korunmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber rivayet eder.

Rüyada polis tarafından korunmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada asker tarafından korunmak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından korunmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada askerler tarafından korunmak rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Rüyada yılan tarafından korunmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpekler tarafından korunmak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments