Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından jiletlenmek

Rüyada birisi tarafından jiletlenmek

Rüyada birisi tarafından jiletlenmek sıhhat ve moral bulacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisi tarafından jiletlenmek gördüyseniz:

  • Problemli bir durum ya da açmaz kendi kendine düzelebilir.

Rüyada birisi tarafından jiletlenmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, ibadete ağırlık verileceğine tabir olunur.

Rüyada jiletle sakal kesmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada paslı jilet görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Rüyada jilet izi görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kişinin sıkıntıların artacağına işarettir.

Rüyada jiletle kesilmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, şanssızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada jiletle bıyık almak fenalıkta bulunmaya, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini jiletle temizlemek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada jilet yemek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments