Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı jilet görmek

Rüyada paslı jilet görmek

Rüyada paslı jilet görmek talihinin artacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, umutlarının tazeleneceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, sağlığını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada paslı jilet gördüyseniz:

  • Üzerlerine gitmeniz durumunda mücadle etmeniz gerekebilir.

Rüyada paslı jilet görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinin jiletle kesildiğini görmek sorunlarının artacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada birine jilet vermek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini jiletle temizlemek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada kolunu jiletle kesmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada jiletle elini kesmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, aile içinde saadetinin artacağına alamet eder.

Rüyada jiletle kıl temizlemek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments