Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jiletle bıyık almak

Rüyada jiletle bıyık almak

Rüyada jiletle bıyık almak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, güçlendikçe güçleneceğine işarettir.

Rüyada jiletle bıyık almak gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı konulardaki duruşunuzu, pozisyonunuzu veya fikirlerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Rüyada jiletle bıyık almak itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada elinin jiletle kesildiğini görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, yeni yerler göreceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada jiletle bacaklarını almak ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada kolunu jiletle kesmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, bazen umutlarını yitireceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada saçı jiletle kesmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada jiletle sakal traşı olmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kollarına jilet atmak insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments