Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jilet izi görmek

Rüyada jilet izi görmek

Rüyada jilet izi görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, rahata kavuşacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, umutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada jilet izi gördüyseniz:

  • Kontrolün her zaman elinizde olmasını istersiniz.

Rüyada jilet izi görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kendini jiletle temizlemek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına rivayet eder.

Rüyada bacağını jiletle temizlemek büyük üzüntüler olacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine alamet eder.

Rüyada ağzından jilet çıkarmak umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kullanılmış jilet görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada jiletle kıl temizlemek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, herkesin yardımına koşacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına delalet eder.

Rüyada jilet çekmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, şifa ve ilaç bulacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunu jiletle kesmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments