Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini jiletle temizlemek

Rüyada kendini jiletle temizlemek

Rüyada kendini jiletle temizlemek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada kendini jiletle temizlemek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırstları anında değerlendirin.

Rüyada kendini jiletle temizlemek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, şükredeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada bacağını jiletle temizlemek borçlanıp, hasta olacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine delalettir.

Rüyada jiletle kıl temizlemek maddi olarak zarar edileceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada jiletle sakal kesmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine alamet eder.

Rüyada kola jilet atmak çok sevineceği olaylar yaşayacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada jiletle parmak kesmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, amaçlardan sapmaya, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada jilet yemek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, adım atarken çok zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı jiletle kesmek yokluk içine düşeceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments