Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jilet yemek

Rüyada jilet yemek

Rüyada jilet yemek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalet eder.

Rüyada jilet yemek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda egoistleşme meylindesiniz.

Rüyada jilet yemek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kollarına jilet atmak onlara çok bağlı olacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini jiletle temizlemek tamamen içine kapanacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birine jilet vermek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada jiletle elini kesmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, çok güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada yüze jilet atmak hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada jiletle bacaklarını almak işlerinin rast gideceğine, son model arabaya sahip olacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada bacakları jiletle almak zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments