Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından boğulduğunu görmek

Rüyada birisi tarafından boğulduğunu görmek

Rüyada birisi tarafından boğulduğunu görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından boğulduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarına bağımlı olmak ya da yeni deneyimler yapmak arasında kalabilirsiniz.

Rüyada bir insan tarafından boğulmak arkadaşlarla aranın bozulacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada başka biri tarafından boğulmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına alamet eder.

Rüyada denizde biri tarafından boğulmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgili tarafından boğulmak kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada başkası tarafından boğulduğunu görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından suda boğulmak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına tabir olunur.

Rüyada köpek tarafından boğulmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, hedeflere ulaşamayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Rüyada ölü tarafından boğulmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments