Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insan tarafından boğulmak

Rüyada bir insan tarafından boğulmak

Rüyada bir insan tarafından boğulmak bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çok büyük bir acı duyacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, takdir toplayacak işler yapacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bir insan tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Kendinizi aniden gelişen tartışmaların veya gerilim içeren bilgilendirmelerin ya da haberlerin ortasında bulabilirsiniz.

Rüyada bir insan tarafından boğulmak hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan tarafından boğulmak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadın tarafından boğulmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kocası tarafından boğulmak maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, kazancında da artış meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından boğulmak günlerini bunun için harcayacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, anne baba dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada birileri tarafından boğulmak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada yılan tarafından boğulmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments