Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek tarafından boğulmak

Rüyada köpek tarafından boğulmak

Rüyada köpek tarafından boğulmak sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Belli alanda kilitli kalmamak için ekstra gayret göstermeniz gerekse de, her şey bittiğinde buna değdiğini fark edeceksiniz.

Rüyada köpek tarafından boğulmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, lüks içinde olacağına yorulur.

Rüyada bir başkası tarafından boğulmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına inanılır.

Rüyada eşi tarafından boğulmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cin tarafından boğulmak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından boğulmak elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına rivayet eder.

Rüyada başkası tarafından boğulduğunu görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada denizde biri tarafından boğulmak hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşi tarafından boğulmak mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments