Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü tarafından boğulmak

Rüyada ölü tarafından boğulmak

Rüyada ölü tarafından boğulmak hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, verilen emeklerin heba olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına alamet eder.

Rüyada ölü tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Sizin müdahale etmeniz durumunda olaylar daha da büyüyebilir.

Rüyada ölü tarafından boğulmak kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada bir kişi tarafından boğulmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada biri tarafından elle boğulmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından boğulmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından boğulmak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yılan tarafından boğulmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, evlatlarından memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan tarafından boğulmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine delalettir.

Rüyada denizde biri tarafından boğulmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments