Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde biri tarafından boğulmak

Rüyada denizde biri tarafından boğulmak

Rüyada denizde biri tarafından boğulmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kazancın günden güne artacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, hikmet sahibi olacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına işarettir.

Rüyada denizde biri tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren adımlarınız maddi anlamda daha güvenli bir geleceği oluşturmanıza yardım edebilir.

Rüyada denizde biri tarafından boğulmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada biri tarafından iple boğulmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına delalettir.

Rüyada birileri tarafından boğulmak hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocası tarafından boğulmak zamanının boşa gideceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından boğulmak rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bir kadın tarafından boğulmak huzurlu günler geçirileceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşi tarafından boğulmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına tabir olunur.

Rüyada biri tarafından elle boğulmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, kişinin hayatının değişeceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments