Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından boğazlanmak

Rüyada birisi tarafından boğazlanmak

Rüyada birisi tarafından boğazlanmak iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, her daim temkinli olacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada birisi tarafından boğazlanmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklettiğiniz bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilir, isteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz.

Rüyada biri tarafından boğazlandığını görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından boğazlanmak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, düşmanına galip geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından boğazlanmak maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, helal kazanç elde edeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine inanılır.

Rüyada birisi tarafından boğazı sıkılmak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada ölü tarafından boğazlanmak evine huzur ve bereketin geleceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada boğazında yemek kalmak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazına bir şey takıldığını görmek çirkin sözler işitileceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına tabir olunur.

Rüyada boğazdan iğne vurulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments