Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü tarafından boğazlanmak

Rüyada ölü tarafından boğazlanmak

Rüyada ölü tarafından boğazlanmak birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, işlerine yeni işler katacağına rivayet eder.

Rüyada ölü tarafından boğazlanmak gördüyseniz:

  • Belli iş ya da konularda kendi lehinize düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada ölü tarafından boğazlanmak hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine inanılır.

Rüyada birisi tarafından boğazı sıkılmak o kişiyle güzel günler geçireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından boğazlandığını görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına işaret eder.

Rüyada birisi tarafından boğazlanmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından boğazlanmak kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüler tarafından çağırılmak maddi sorunlarının artacağına, yarardan çok zarar getireceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü tarafından çağrıldığını görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bir ölü tarafından çağrılmak kavgaların büyüyeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments