Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından boğazı sıkılmak

Rüyada birisi tarafından boğazı sıkılmak

Rüyada birisi tarafından boğazı sıkılmak yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, işlerinin çoğalacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından boğazı sıkılmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal topluluklardaki yerinizi ilgilendiren konularda ne yapacağınızı hala netleştiremediyseniz, yakında netleştirebilirsiniz.

Rüyada birisi tarafından boğazı sıkılmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazınızın sıkıldığını görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazı sıkılmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalettir.

Rüyada boğazın sıkıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazının sıkıldığını görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada birinin boğazının sıkıldığını görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Rüyada birinden sıkılmak yalan söyleyeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine tabir olunur.

Rüyada üzerine silah sıkıldığını görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments