Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından boğazlandığını görmek

Rüyada biri tarafından boğazlandığını görmek

Rüyada biri tarafından boğazlandığını görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, evlat sahibi olunacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından boğazlandığını gördüyseniz:

  • Aşk, romantizm, yeni arkadaşlık ilişkileri, yardımı dokunacak iş birlikleri ön plana çıkabilir.

Rüyada biri tarafından boğazlandığını görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından boğazı sıkılmak hayatının belli bir rutine oturacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından boğazlanmak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından boğazlanmak iyilik ve hayır bulacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü tarafından boğazlanmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazını keserek adam öldürmek yoksulluğa, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada istanbul boğazını görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin boğazını kesmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments