Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazında yemek kalmak

Rüyada boğazında yemek kalmak

Rüyada boğazında yemek kalmak ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, maddi kriz yaşanacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazında yemek kalmak gördüyseniz:

  • Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var.

Rüyada yemek boğazında kalmak kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazında yemek kalmak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada boğazında bir şey kaldığını görmek yarar sağlamayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalettir.

Rüyada boğazında kalmak ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yemeğe geç kalmak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada kendi boğazını kesmek aynı karşılığı alamayacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının boğazında altın görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet eder.

Rüyada boğazının şiştiğini görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments