Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazdan iğne vurulmak

Rüyada boğazdan iğne vurulmak

Rüyada boğazdan iğne vurulmak asla harama bulaşmayacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, herhangi zarara uğramayacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada boğazdan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri alın.

Rüyada boğazdan iğne vurulmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğazına iğne batırmak uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazından vurulmak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada boğazdan vurulmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalettir.

Rüyada kendine iğne vurulmak tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada belden iğne vurulmak yüklü siparişler alacağına, yardımcı olmayacağına, idealist davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada dizinden iğne vurulmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments