Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek ticarette şansının yaver gideceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini gördüyseniz:

  • Aileniz hariç herkese şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek toplum için faydalı işler yapacağına, ona göre davranacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, istediği herşeye sahip olacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işarettir.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde şişlik görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına işarettir.

Rüyada yüzünü şiş görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü şiş birini görmek hayırlı bir döneme girileceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada şiş yüz görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü şiş görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments