Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde şişlik görmek

Rüyada yüzünde şişlik görmek

Rüyada yüzünde şişlik görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına işarettir.

Rüyada yüzünde şişlik gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatmaya, engellemeye ya da işinizi zorlaştırmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kendi yüzünü şişmiş görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüz şişmesi görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada yüzü şiş görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü şişmiş görmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına yorulur.

Rüyada şişmiş yüz görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına inanılır.

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada yüzünde şişlik görmek yenileneceğine ve can bulacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments