Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü şiş birini görmek

Rüyada yüzü şiş birini görmek

Rüyada yüzü şiş birini görmek ticarette şansının yaver gideceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, sorunların üstesinden geleceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, çok uğraş vereceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüzü şiş birini gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da proje üzerinde çalışıyorsanız sonuç almak üzere olabilirsiniz.

Rüyada şişmiş yüz görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, harama göz dikmeyeceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Rüyada yüzü şişmiş görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada kendi yüzünü şişmiş görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, yoksul için zenginliğe, bazı konularda önayak olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek işlerin aksamayacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada yüzünü şiş görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments